(1) Comment

  • Odeta
    17/06/2018

    Kompanite apo bizneset ne Shqiperi te cilat ndjekin nje plan strategjik nga ana e marketingut jane shume pak, per te mos thene qe jane vetem firmat e medha. Ne fakt ata qe njohin vleren marketingut zhvillohen dhe rriten. Lorena faleminderit nje artikull me vlere qe ne portalet shqip nuk gjenden

Leave your thought here