(2) Comments

  • Astrit Lamce
    13/06/2018

    Waren Buffett eshte personazh i madh boteror. Shembulli i tij eshte nje rruge paster frymezuese. Ne rinine time kam lexuar shume per te ne Italisht. Lutemi botoni sa me shume nga ai ne Shqip. Brezat e rinj to kishin ne gjuhen shqipe edhe kete shembull te suksit te madh praktik.

  • […] Lexo edhe: Dy sekretet e suksesit të Warren Buffett dhe Steven Spielberg […]

Leave your thought here