Home

 

Konsulente Web Marketing, SEO, SEM dhe Rrjetet Sociale, kam mbaruar studimet e larta për Business Administration dhe një master në Marketing Digital Specialist “Sole 24Ore Milano. Prej 2007 jam marre me Grafik Design, Web design e Development, konsulente web marketing, lead generation, planifikim të fushatava publicitare.
Kam krijuar website DOKADIGITAL, sa herë që mundem postoj artikuj rreth marketingut digital. Një website për të gjithë ata që kanë një biznes dhe duan të mësojnë taktika, ide, sugjerime apo cdo gjë tjetër lidhur me marketing digital. Në fakt në Shqiperi marketing si inbound dhe outbound ende e shikoj si një mjet të cilin e perdorin vetëm biznese me emër, shumë të tjerë e anashkalojnë, ndoshta mendojnë një investim me kosto të lartë, por në të vërtetë iu kushton më tepër nëse nuk e bëjnë.
Untitled 2